| | gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
maraz engin Üye

Yaş: 19 Mesajlar: 97 +Rep: 2 Tecrübe Puanı: 122 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 29/06/09
 | Konu: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Salı Tem. 07, 2009 8:33 pm | |
| gizemi çok seviyorum onu görmek istiyorum arkadaş olmak istiyorum |
|
 | |
maraz engin Üye

Yaş: 19 Mesajlar: 97 +Rep: 2 Tecrübe Puanı: 122 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 29/06/09
 | Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Salı Tem. 07, 2009 8:40 pm | |
| gizem sensin olmuyor nezaman duygulu aşk ile ilgili şarkı dinlesem sen geliyorsun aklıma buna dayanamıyorum işte gizem bu beni sarsıyo içimde bi garip his oluyo bide seni aklıma getirince çok acı verici bi his çıkıyo gizem |
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Çarş. Tem. 08, 2009 10:42 am | |
| en iyisi jhansu demiRci  |
|
 | |
maraz engin Üye

| Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Perş. Tem. 09, 2009 2:08 pm | |
| oda senin kararın ben birhat |
|
 | |
mahkum Geçerken uğradım

Nerden: izmir Yaş: 19 Mesajlar: 3 +Rep: 0 Tecrübe Puanı: 4 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 19/07/09
 | Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Ptsi Tem. 20, 2009 8:59 am | |
| herkesin sölediği herkese kalsın ve hepsi seni sevdiklerinde değil sadece arkadaşlarına hava olsun diye söylüyor gizem ve onlara inan ma ben mahkum senin için bir parça besteledim ve3 haftaya kadar youtube yayınlanacak dinlersen sevinirim benden bukadar senden hoşlanıyorum |
|
 | |
asena Geçerken uğradım

| Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Perş. Tem. 23, 2009 4:27 pm | |
| :öptüm: :scs: gizem seninle konuşmak ve arkadaş olmak istiyorum nolur isteğimi kabul ett |
|
 | |
xzwqa Geçerken uğradım

Nerden: istanbul Yaş: 17 Mesajlar: 3 +Rep: 0 Tecrübe Puanı: 3 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 30/07/09
 | Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Cuma Tem. 31, 2009 3:40 pm | |
| :Şirine: :öptüm: :ekol: :scs: :lol!: :Hoppala: :elephant: :oops: :arrow: :twisted: :evil: | maraz engin demiş ki: | | gizemi çok seviyorum onu görmek istiyorum arkadaş olmak istiyorum |
|
|
 | |
xzwqa Geçerken uğradım

Nerden: istanbul Yaş: 17 Mesajlar: 3 +Rep: 0 Tecrübe Puanı: 3 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 30/07/09
 | Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum C.tesi Ağus. 01, 2009 3:00 pm | |
| :oops: | maraz engin demiş ki: | | gizemi çok seviyorum onu görmek istiyorum arkadaş olmak istiyorum | :santa: :joker: :scs: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: |
|
 | |
benhan Geçerken uğradım

| Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Salı Ağus. 04, 2009 12:03 pm | |
| yaa msnii wersenee yaa bakk selenayıı her sabah izliyomm sırf senin için |
|
 | |
sedanur Üye

Nerden: istanbul Yaş: 15 Mesajlar: 15 +Rep: 3 Tecrübe Puanı: 26 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 04/08/09
 | Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Cuma Ağus. 07, 2009 5:07 pm | |
| gizem seni çok seviyorum keşke bu sitede seninle bir kezcik konuşmamıza izin versen sence bu istegimiz çok mu tamam hepimiz biliyoruz ki çok yogunsun ama siteye girerken her birimize beş sanıye ayırsan en çok fazla bir saatin gider ne olur gizem seni çok seviyoruz. |
|
 | |
rezan Geçerken uğradım

| Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum C.tesi Ağus. 08, 2009 6:51 pm | |
| | sedanur demiş ki: | gizem seni çok seviyorum keşke bu sitede seninle bir kezcik konuşmamıza izin versen sence bu istegimiz çok mu tamam hepimiz biliyoruz ki çok yogunsun ama siteye girerken her birimize beş sanıye ayırsan en çok fazla bir saatin gider ne olur gizem seni çok seviyoruz.ben önder
|
|
|
 | |
Yalın ÖZKUL Admin

Nerden: Şehr-i Hüzün Yaş: 19 Mesajlar: 1660 +Rep: 102 Tecrübe Puanı: 2147483647 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 14/03/08
 | |
 | |
DjaTéş Prénnsesss <3

Nerden: iStanbuL* Mesajlar: 1141 +Rep: 14 Tecrübe Puanı: 1266 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 19/05/09
 | Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Paz Ağus. 09, 2009 3:47 pm | |
| ßaşLık SüpéR xS gizemle honuşmak xS |
|
 | |
kosavalı Üye

Yaş: 19 Mesajlar: 86 +Rep: 4 Tecrübe Puanı: 104 Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 06/08/09
 | Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Ptsi Ağus. 10, 2009 11:03 pm | |
| arkadaşlar gizem hiç size msn sini verirmi ilk önce bayabi gayret edin çok mesaj yazın belki ozaman verir ben gece gündüz yazıyorum msn sini vermesi için gizemin yemin ediyorum saat şimdi1.05 geçiyo.. |
|
 | |
.UMUTCAN. Geçerken uğradım

Nerden: ADANA MERKEZ Mesajlar: 1 +Rep: 0 Tecrübe Puanı: 1 Kayıt tarihi: 23/08/09
 | Konu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum Paz Ağus. 23, 2009 7:59 pm | |
| arkadaşlar gizem güvenin gerçek msn sini bilen varsa noolur söylesin noolur. yaa herkez yalan uyduruyor.
gizem güven bu siteye giriyormu? |
|
 | |
| | gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum | |
|