Gizem Güven Fan'daki "gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum" konusunu beğendin mi ? Paylaş.

FacebookTwitterEmailWindows LiveTechnoratiDeliciousDiggStumbleponMyspaceLikedin
Paylaş | 

gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
maraz engin
Üye
Üye

+Rep: 2
Tecrübe Puanı: 122
Ruh Hali:

MesajKonu: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Salı Tem. 07, 2009 8:33 pm

gizemi çok seviyorum onu görmek istiyorum arkadaş olmak istiyorum
Kullanıcı profilini gör
maraz engin
Üye
Üye

Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Salı Tem. 07, 2009 8:40 pm

gizem sensin olmuyor nezaman duygulu aşk ile ilgili şarkı dinlesem sen geliyorsun aklıma buna dayanamıyorum işte gizem bu beni sarsıyo içimde bi garip his oluyo bide seni aklıma getirince çok acı verici bi his çıkıyo gizem
Kullanıcı profilini gör
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Çarş. Tem. 08, 2009 10:42 am

en iyisi jhansu demiRci Sırıtmak
maraz engin
Üye
Üye

Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Perş. Tem. 09, 2009 2:08 pm

oda senin kararın ben birhat
Kullanıcı profilini gör
mahkum
Geçerken uğradım
Geçerken uğradım

+Rep: 0
Tecrübe Puanı: 4
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Ptsi Tem. 20, 2009 8:59 am

herkesin sölediği herkese kalsın ve hepsi seni sevdiklerinde değil sadece arkadaşlarına hava olsun diye söylüyor gizem ve onlara inan ma ben mahkum senin için bir parça besteledim ve3 haftaya kadar youtube yayınlanacak dinlersen sevinirim benden bukadar senden hoşlanıyorum
Kullanıcı profilini gör
asena
Geçerken uğradım
Geçerken uğradım

Tecrübe Puanı: 1

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Perş. Tem. 23, 2009 4:27 pm

:öptüm: :scs: gizem seninle konuşmak ve arkadaş olmak istiyorum nolur isteğimi kabul ett
Kullanıcı profilini gör
xzwqa
Geçerken uğradım
Geçerken uğradım

Tecrübe Puanı: 3
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Cuma Tem. 31, 2009 3:40 pm

:Şirine: :öptüm: :ekol: :scs: :lol!: :Hoppala: :elephant: :oops: :arrow: :twisted: :evil:
maraz engin demiş ki:
Kullanıcı profilini gör
xzwqa
Geçerken uğradım
Geçerken uğradım

Tecrübe Puanı: 3
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   C.tesi Ağus. 01, 2009 3:00 pm

:oops:
maraz engin demiş ki:
:santa: :joker: :scs: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :öptüm: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol: :ekol:
Kullanıcı profilini gör
benhan
Geçerken uğradım
Geçerken uğradım

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Salı Ağus. 04, 2009 12:03 pm

yaa msnii wersenee yaa bakk selenayıı her sabah izliyomm sırf senin için
Kullanıcı profilini gör
sedanur
Üye
Üye

+Rep: 3
Tecrübe Puanı: 26
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Cuma Ağus. 07, 2009 5:07 pm

gizem seni çok seviyorum keşke bu sitede seninle bir kezcik konuşmamıza izin versen sence bu istegimiz çok mu tamam hepimiz biliyoruz ki çok yogunsun ama siteye girerken her birimize beş sanıye ayırsan en çok fazla bir saatin gider ne olur gizem seni çok seviyoruz.
Kullanıcı profilini gör
rezan
Geçerken uğradım
Geçerken uğradım

Tecrübe Puanı: 2

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   C.tesi Ağus. 08, 2009 6:51 pm

sedanur demiş ki:
gizem seni çok seviyorum keşke bu sitede seninle bir kezcik konuşmamıza izin versen sence bu istegimiz çok mu tamam hepimiz biliyoruz ki çok yogunsun ama siteye girerken her birimize beş sanıye ayırsan en çok fazla bir saatin gider ne olur gizem seni çok seviyoruz.ben önder
Kullanıcı profilini gör
Yalın ÖZKUL
Admin
Admin

+Rep: 102
Tecrübe Puanı: 2147483647
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   C.tesi Ağus. 08, 2009 6:53 pm

Türkçeni düzeltmeyi dene gizem belki görür seni Göz Kırpmak

]

Ah bomboş odam kalabalık yalnızlığım
Yabancı değil içimden her biri
Dert yanarken çatlamış duvarlara
Kendim kadar derinini bulamadım
Sen giderken durdu dünya
Dönmüyor hala
Görmedin mi hissedemedin mi?
Sen yokken yanımda
Bin kere öldüm de bir kere dirilmedim ki
Ah görmedin mi hissedemedin mi?
Sen yokken yanımda
Bin kere öldüm de bir kere dirilmedim ki

Kullanıcı profilini gör
DjaTéş
Prénnsesss <3
Prénnsesss

+Rep: 14
Tecrübe Puanı: 1266
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Paz Ağus. 09, 2009 3:47 pm

ßaşLık SüpéR xS gizemle honuşmak xS
Kullanıcı profilini gör
kosavalı
Üye
Üye

+Rep: 4
Tecrübe Puanı: 104
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Ptsi Ağus. 10, 2009 11:03 pm

arkadaşlar gizem hiç size msn sini verirmi ilk önce bayabi gayret edin çok mesaj yazın belki ozaman verir ben gece gündüz yazıyorum msn sini vermesi için gizemin yemin ediyorum saat şimdi1.05 geçiyo..
Kullanıcı profilini gör
.UMUTCAN.
Geçerken uğradım
Geçerken uğradım

MesajKonu: Geri: gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum   Paz Ağus. 23, 2009 7:59 pm

arkadaşlar gizem güvenin gerçek msn sini bilen varsa noolur söylesin noolur. yaa herkez yalan uyduruyor.

gizem güven bu siteye giriyormu?
Kullanıcı profilini gör

gizemle honuşmak arkadaş olmak istiyorum

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki